Vintage industriële meubels

DEPOT44 is gespecialiseerd in vintage industriële meubels

Kies voor een unieke en eigen stijl met vintage meubels!

6 goede redenen om te kiezen voor vintage industriële meubels

  1. Vroeger ging industrieel design en functionaliteit hand in hand. Een oude machine is vaak nog in prima staat. Elk hendeltje, elk tandwiel vertelt een verhaal over de mensen die er mee gewerkt hebben. Decennia lang vormden ze de basis van onze welvaart. Bij Depot 44 koesteren wij het verleden en geven we ze een tweede leven. Sommige producenten van industrieel meubilair zijn uitgegroeid tot iconen. Denk maar Gispen in Nederland, Jieldé, Tolix en Strafor in Frankrijk en in België Tubax, Acior en Mewaf.
  2. vintage industriële meubels tafel achter vintage industriële meubels wiel tafelDe vintage markt en ook die van vintage industriële meubels zijn booming! Vele mensen zijn op zoek naar iets uniek en willen niet mee met de massaproductie. Je wil een object in huis met een verhaal, dat een geschiedenis heeft en dat iets wil vertellen over jou !
  3. Vintage industriële meubels geven je de kans om je huis in te richten in een unieke stijl ! Je durft industrieel meubilair in een strak interieur te plaatsen of te combineren met verschillende stijlen. Het is duidelijk dat je je niet laat opsluiten in één hokje.
  4. Vintage -en industriële meubels hebben een kleinere ecologische voetafdruk dan nieuw evenwaardig geproduceerd meubilair.
  5. Tenslotte koop je stukken die hun waarde relatief goed behouden. Het aanbod van industrieel en vintage is beperkt. Er komt immers niets meer bij !
  6. Staar je niet blind op de grote merken zoals Strafor, Tolix of Jieldé! Door de populariteit van deze merken hangt hier ook een prijskaartje aan. Je kan bij DEPOT44 gelijkaardige kwalitatieve objecten vinden, aan een fractie van de prijs.

Contacteer DEPOT44 voor een afspraak in de showroom of reserveer je vintage industriële meubels op onze webshop.

 

Grote Inkopen

Vraag hier een offerte aan voor grote partijen meubels of lampen.

Offerte aanvragen

Artisan Label

Industriële tafels en ander meubilair handgemaakt in eigen werkplaats.

Lees meer